Ansamblul de vile tip duplex Ciorogarla Residence

Impreuna construim ACASA!

Ciorogarla Residence

Impreuna construim ACASA!

Ce inseamna pentru tine ACASA? Acasa este un sentiment de apartenenta, locul in care te simti cel mai confortabil, ca membru al familiei si al unei comunitati omogene, care impartaseste aceleasi valori ca si tine. Acasa este Ciorogarla Residence.

Ce iti poate oferi Ciorogarla Residence?

Construim o comunitate restransa si omogena, bazata pe valori comune, in care fiecare membru ofera respect pentru ceilalti, pentru mediul inconjurator si care contribuie la calitatea vietii. De ce este acest aspect important pentru tine? Pentru ca iti ofera linistea de care ai nevoie pentru ca familia ta sa creasca, sa prospere si sa beneficieze de un trai bun.

Siguranta si incredere. Ansamblul de locuinte Ciorogarla Park Residence este unul privat, limitat la membrii comunitatii sale; accesul se face pe baza unei cartele care opereaza baiera de la intrarea in ansamblu. 

Libertate, confort, relaxare. Cele trei motive pentru care oamenii aleg o viata la curte in locul unui trai la bloc. Fara cladiri inalte si apasatoare, fara zgomotul traficului, fara galagia constanta a orasului, doar un loc in care poti sta linistit in curtea ta, te poti bucura de un gratar cu prietenii, poti citi o carte pe terasa sau poti asculta pasarelele dimineata. Suna bine, nu-i asa?

Experienta dezvoltatorului. Unul din motivele pentru care te incurajam sa te muti in Ciorogarla Park Residence este acela ca iti oferim garantia lucrului bine facut. Experienta noastra anterioara ca si dezvoltator imobiliar reprezinta un element de baza in transpunerea conceptului de "fine living" in realitate, eforturile noastre fiind concentrate pe un grad ridicat al calitatii vietii tale. Moghioros Park Residence si Ajustorului Park Residence sunt succese imobiliare, care au adus valoare comunitatii si care au schimbat vieti.

 

 Ciorogarla Residence  este cel mai nou ansamblu rezidential de vile tip duplex  localizat in comuna Ciorogarla.

Este o zona rezidentiala, aflata la sud-vest de Bucuresti, la o distanta de doar 5 kilometri de centrele comerciale din zona Militari, respectiv 10 minute de mers cu masina. Avand o pozitie extrem de avantajoasa, comuna Ciorogarla este imediat accesibila prin intermediul autostradei A1, fiind astfel printre cele mai cautate zone rezidentiale, ce ofera avantajele traiului in afara orasului, dar si accesibilitate catre puncte de interes. 

  Ciorogarla Residence iti ofera confortul de care ai nevoie, iar tu te poti concentra pe lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine si familia ta, locuind intr-o comunitate unita si omogena. Constructia complexului rezidential este planificata in doua faze, prima faza fiind impartita in doua etape: prima are termen de finalizare luna august a anului 2022, iar cea de-a doua etapa va fi pregatita pentru noii locatari incepand cu luna septembrie a anului 2023.

Detaliile tehnice ale proiectului

Ansamblul rezidential Ciorogarla Residence este format din 12 vile tip duplex cu regim de inaltime P+1+Pod, avand o suprafata utila de 116 mp. Fiecare vila beneficiaza de o curte cu suprafata ce variaza intre 256 si 320 mp.

Locuintele sunt impartite in parter, unde vom gasi livingul si zona de dining, bucataria tip open space, un birou si un grup sanitar.

Vilele sunt construite din cadre de beton armat si pereti din caramida tip Porotherm, fiind separate de pereti dubli cu izolatie intre ei.

Izolatia exterioara se face folosind polistiren expandat de 10 cm EPS80, termosistem si tencuiala decorativa, cu profile ornamentale cu caramida decorativa Caparol.

Acoperisul este cu sarapanta din lemn si acoperitoare BILKA, iar sageacul este metalic.

Tamplaria este de culoare alba, din PVC TROCAL, cu geam tripan, oferind numeroase avantaje: izolatie termica de exceptie, eficienta energetica si implicit o factura mai mica la utilitati, eliminarea condensului si a igrasiei si o izolare fonica superioara.

Profilul TROCAL AD 70 este un sistem de 5 camere, cu un design elegant, iar sistemele de ferestre sunt produse din PVC pe baza de stabilizatori Ca-Zn, fara plumb, conferind o stabilitate sporita ferestrelor.

Vilele sunt dotate cu centrala termica de 26 kw, cu boiler incorporat, incalzire in pardoseala marca Rehau si preechipate pentru instalatiile de aer conditionat.

Fiecare curte are amenajat un loc de parcare, iar accesul in complex se va face prin intermediul unei bariere.

Ca finisaje de interior, fiecare vila va fi dotata cu usa de intrare metalica si usi interioare din MDF, parchet laminat de 10 cm AGT, gresie si faianta importate din Spania si Italia. 

 

Pentru ca punem pret pe confort, dar si pe estetic, glafurile interioare si exterioare sunt din granit, scarile de la intrarea in vila sunt tot din granit, scara interioara este din beton acoperit cu lemn, iar tavanele placate cu cu gips-carton. 

Utilitati, dotari, echipamente

Fiecare vila detine contorizare individuala (gaze naturale, energie electrica si apa potabila), alimentarea cu apa si canalizare fiind asigurata de la reteaua publica, apa calda menajera si incalzirea centralizata fiind asigurate prin centrala proprie.

Ansamblul rezidential este amplasat intr-o zona complet echipata din punct de vedere edilitar, urmand sa fie racordat la retelele de utilitati existente in zona.

  • energie electrica-  locuintele se vor racorda la reteaua de distributie a energiei electrice. 
  • incalzirea- Incalzirea agentului termic se va face cu centrale termice, cu functionare cu gaze naturale si contorizare individuala.
  • apa menajera- Apa menajera se va asigura din reteaua reteaua publica.
  • apa potabila-   Alimentarea cu apa rece se face de la conducta publica, conform normelor in vigoare, apa indeplinind conditiile de potabilitate.
  • evacuare ape uzate-  Apele uzate, provenite de la grupurile sanitare si bucatarii, etc., vor fi colectate si evacuate in reteaua de canalizare existenta in zona.
  • gaze naturale- Fiecare locuinta va fi racordata la furnizorul de gaze naturale care deserveste comuna Ciorogarla.

 

Nota:

Informatiile prezentate au caracter informativ.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a face modificari.

TOP